Hímzős lánybúcsú workshop

Sok lánybúcsú erőltetett, vagy alkohollal megsegített jókedvvel, és kínos játékokkal telik el. Elmarad az egyik életszakaszból a másikba való átlépésre való felküszülés, és hiányzik valamiféle bensőséges közösségi élmény.

A hímzős lánybúcsú egy elmélyültebb, beszélgetős, nosztaligázós program. A menyasszonynak szánt ajándék különleges lesz, hiszen a résztvevők mindegyike hozzátesz a menyasszony stafírungjához a saját munkájával:

ezen a workshopon mindenki hímez egy kisebb textilt, tetszés szerint virágokkal, monogrammal, majd a végén a menyasszony vezényletével egymáshoz illesztve a részleteket összeáll egy egész. Egy terítő, amit menyasszony kap ajándékba.


Élmény és ajándék egyben.

Minden alapanyag és eszköz kéznél lesz a hímzéshez. Egy kis technikai bevezető után mindenki megtervezi a mintáját, az ötleteléshez lesznek példák, rajzok. Közös koncepció alapján is lehet haladni, hogy az elkészült részletek szorosabban illeszkedjenek egymáshoz. A bizonytalan kézügyesség nem akadály, a legegyszerűbb minták is jól mutatnak, és segítek az elkészítésben.

Létszám: 4-8 fő
Hozzájárulás: 12.000Ft / fő
Időtartam: kb. 2 óra

A helyszín nincs biztosítva.
Budapesten kívüli helyszíneken kiszállási díjjal is számolni kell.

Időpontfoglalás és további információk: m.brigitta.b@gmail.com