Hímzős lánybúcsú workshop

A legtöbb lánybúcsú többnyire kínos játékokkal, feszes tempót diktáló szervezéssel, és sok alkohollal telik el. Ám nem feltétlenül kell így tölteni az “utolsó hajadon estét”.
A hímzős lánybúcsú egy elmélyültebb, beszélgetős, nosztaligázós program, ami egy kicsit felidézi a vidéki közösségi programokat, és az olyan eseményeket, ahol a nők megoszthatták egymással tapasztalataikat, tanácsokat kérhettek, és segítették egymást. A menyasszonynak szánt ajándék különleges lesz, a résztvevők mindegyike hozzátesz a menyasszony stafírungjához a saját munkájával.

Ezen a workshopon mindenki hímez egy kisebb textilt, tetszés szerint virágokkal, monogrammal, majd a végén a menyasszony vezényletével egymáshoz illesztve a részleteket összeáll egy egész. Egy terítő, amit menyasszony kap ajándékba.


Ez a workshop élmény és ajándék egyben.

Minden alapanyag és eszköz kéznél lesz a hímzéshez. Egy kis technikai bevezető után mindenki megtervezi a mintáját, az ötleteléshez lesznek példák, rajzok. Közös koncepció alapján is lehet haladni, hogy az elkészült részletek szorosabban illeszkedjenek egymáshoz. A bizonytalan kézügyesség nem akadály, a legegyszerűbb minták is jól mutatnak, és segítek elkészíteni.

Létszám: 3-8 fő
Hozzájárulás: 5000Ft / fő
Időtartam: kb. 2 óra

A helyszín nincs biztosítva.
Budapesten kívüli helyszíneken kiszállási díjjal is számolni kell.